1941942-women-s-hand-and-three-bottles-nail-polishVi människor älskar att se snygga och fräscha ut, men ibland så tummar vi på oss själva och inte riktigt ger oss det vi behöver. När det kommer till att resa bort så är vi bra på att sätta upp en budget och att shoppa loss riktigt ordentligt när vi är i ett annat land. Vad vi borde göra är att se till att förbereda oss så vi är vårt bästa jag redan när vi anländer till vår destination. Och vad är då bättre med en snygg manikyr. Våra händer ska vi vara rädda om – då vi både hälsar med dem och då dessa kroppsdelar är någon man själv och andra lägger märke till.

Vågad eller safe

När det kommer till våra händer och naglar så finns det ett oändligt utbud på nagellack, geler, diamanter och andra roliga tillbehör som gör att vi kan få fantastiska fingrar. Men då gäller det att veta vad man vill ha. Pedikyr eller manikyr – ska du handla nagellack och tillbehör bör du göra det online för att finna bra priser och stort utbud på ett och samma ställe. Bra är att ha en återfuktande handkräm så du får mjuka händer. Sedan är det alltid bra att börja med ett skyddande underlack. Efter det kan du antingen välja att gå den mer klassiska vägen med röda naglar eller en fransk manikyr, eller till mer vågade stilar där dina toppar får en annan färg till att pärlor sätts på. Vill du vara mer politisk så gör som Emma Green och måla ut ditt politiska budskap. Men glöm inte att tänka på konsekvenserna.

”Emma Green Tregaros kosmetiska aktion är att jämföra med civil olydnad. Hon vet att nagellacket kan betraktas som en politisk åsiktsyttring och som sådan ett regelbrott. Hon vet att hennes säkerhet kan äventyras, hon vet att publiken kan svika henne i dagens final. Men hon tar risken.” (läs mer)